Dataskyddspolicy

Firma Rebecca Reis värnar om din personliga integritet.

Här kan du läsa hur firma Rebecca Reis samlar in och använder dina personuppgifter samt vilka rättigheter du som medlem har gentemot oss.

Har du frågor och funderingar? Kontakta oss på info@rebeccareis.se

Genom att använda tjänster via Rebecca Reis hemsidor accepterar du vår dataskyddspolicy och hur vi behandlar dina personuppgifter. Du godkänner även att Firma Rebecca Reis använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig.

Det är viktigt att du läser igenom och förstår vår datapolicy innan du använder våra tjänster.

Vilken information samlas in?

Information som du ger oss när du tecknar ett medlemskap, skickar in formulär, bokar tid, kommer för sessioner, handlar i vår webshop, kontaktar oss eller när du använder någon av tjänsterna Firma Rebecca Reis använder sig av där du lämnar personuppgifter.

Exempel

  • Person- och kontaktinformation – namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.
  • Betalningsinformation – kortinformation, fakturainformation, bankkontonummer, etc.
  • Information om varor/tjänster – detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.
  • Historisk information – dina köp och din betalningshistorik.
  • Information om hur du interagerar med sidor Firma Rebecca Reis äger – hur du använder våra tjänster, hur du lämnade tjänsten, eventuella automatiska utskick från någon av hemsidorna.
  • Enhetsinformation – t.ex. IP-adress, och digitala fotspår när du rör dig på vår websida.
  • Bilder – som tas i samband med individanpassade träningsprogram.
  • Journaluppgifter – tillexempel rörande fysiska och psykiska besvär som du delgivit till oss.

Informationen du ger oss är nödvändig för att ingå ett medlemskap på posturalyoga.se och nödvändiga för för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och andra berättigade intressen inom Firma Rebecca Reis tänster.

Kommunikation
Firma Rebecca Reis kommer att kunna använda dina kontaktuppgifter för att kommunicera relevant information angående våra tjänster till dig som medlem och kund. Detta sker digitalt. Om du inte vill motta denna information kontakta oss på info@rebeccareis.se

Vilka kan vi komma att dela din information med?

Utvalda tredje parter enligt följande:

Denna lista kan komma att ändras.

Mailchimp – om du kryssat i att du vill ha nyhetsbrev

Sessionbuilder.se – om du har individapassade träningsprogram

Visma – för att kunna skapa fakturor i de fall det behövs

Stripe – betalningar online

Paypal – betalningar online

Bookeo – bokningstjänst

Vi kommer inte att sälja eller vidarebefordra dina uppgifter till tredje part om inte du har gett tillstånd till detta.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Så länge som det är nödvändigt för att kontraktuella åtaganden ska kunna utföras och så länge det krävs enligt lag. När vi sparar din data för andra syften än kontraktuella åtaganden, t.ex. för att uppfylla krav från bokföringslagen, sparar vi data endast så länge som det är nödvändigt och/eller lagstadgat för respektive syfte.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

Rätt att få tillgång till din data – Du kan när som helst begära kopia av de uppgifter vi har på dig.

Rätt till rättelse – Du har rätt att begära korrigering av felaktiga eller icke-komplett information om dig själv.

Rätt att bli raderad (”bortglömd”) – Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter i de fall informationen inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas legala skyldigheter för posturalyoga.se som hindrar oss att omedelbart radera din information. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftningen, bank- och penningtvättsstiftningen men också från konsumenträttslagstiftningen. I dessa fall blockerar vi den data som vi är skyldig att spara, från att kunna användas till andra syften än att uppfylla sådana legala skyldigheter.

Coockies och liknande tekniker

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att leverera bra individanpassade online-upplevelser.

En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. Svensk lag kräver att vi informerar om vilka cookies som används samt deras syfte.

Posturalyoga.se använder cookies för att kunna ge dig som besökare av vår webbplats bättre service: för att spara statistik, för att kunna följa hur besökare navigerar och på så sätt bli mer relevanta. Cookies bidrar också till intressebaserad reklam – att mer relevanta annonser exponeras för dig beroende på innehållet på de webbsidor du besökt. Det finns två typer av cookies.
Permanenta cookies sparar en fil under en längre tid på din dator. De används på vår webbplats för statistik och analys. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. De används under den tid du är aktiv på webbplatsen, t.ex. i köpdialogen för att kunna backa utan att behöva fylla i alla uppgifter på nytt varje gång. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Vill du stänga av användningen av cookies gör du det i inställningarna för din webbläsare. Mer information om cookies hittar du på MinaCookies.se.

https://www.minacookies.se

Kontakta oss

Sidorna posturalyoga.se, sessionbuilder och rebeccareis.se ägs av enskild firma Rebecca Reis som är registrerat på Bolagsverket med organisationsnummer 860608-7883. Vikingahöjden 1 A, 891 35 Örnsköldsvik.

Har du frågor kan du ställa dem till info@rebeccareis.se

Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 2018-09-04