Prova gratis i 30 dagar

Prova gratis i 30 dagar

Därefter 299 kr/månad (149 kr/månad för studenter & 65+).

Säg upp när du vill, helt utan bindningstid!

Ange rabattkod: postural2020

Koden är giltig t.o.m. 30/4 och gäller en månad med abonnemang PLUS.

Med PLUS kan du antingen yoga med mig live på tisdagar och torsdagar kl 20.30-21.15 eller se klasserna när du vill i repris i videoarkivet.

I videoarkivet har du tillgång till över 100 tidigare klasser och kan spara dina favoriter.

Kom igång direkt!

OBS! Glöm inte att ange rabattkoden i kassan

8 skäl att yoga med mig online

Referenser

Postural Yoga har gett mig så mycket på flera olika sätt. Mitt stillasittande i vardagen framför skolbänken känns kompenserat och min löpning har förbättrats betydligt. Min förbättrade hållning har gjort andningen och syresättningen lättare och jag slipper idag bl.a. kramp och trötthet då jag springer. Innan jag började med Postural Yoga tyckte jag om att löpträna, nu älskar jag det!

Att följa en liveklass, där jag dessutom kan se klasserna igen, har gjort att jag Yogar betydligt mer. Det är lättsamt att bara rulla ut mattan hemma framför tv:n, antingen under klassens rätta tid eller då det passar mig. Rebecca är tydlig och det är aldrig några problem att hänga med i klassen och dem olika positionerna. Hon är inspirerande och gör det väldigt roligt och motiverat att utföra Postural Yoga.

Rebecka Eriksson, Örnsköldsvik

”Jag har haft problem/ont i ryggen och fötterna/fotlederna under lång tid och har testat flera olika sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och även massor med massage.  Det hjälpte absolut för stunden men återgick ganska snabbt till hur det var innan.


Efter bara ett onlinepass med Rebecca vaknade jag utan kramp i ryggen, för första gången på länge! Nu efter bara några månaders träning har jag inte längre ont i vare sig rygg eller fötter. Rekommenderar starkt den här träningen till alla.”

Malin, Brunflo

Har tidigare testat Postural träning efter ett tidningsurklipp. Blev nyfiken på Postural Yoga.


Här fysiska jobb och har behövt gått oftare och oftare till kiropraktor. Vill hitta mer naturliga former att bibehålla min rörlighet. Har tränat Pilates och Yoga i många år. Utbildade mig i Ortobionomi, en osteopatisk behandlingsteknik.


Tycker jag snabbt har fått mina axlar bakåt med Postural Yoga. Hoppas att jag även ska bli mjukare i bröstrygg och bäcken. Fördelen med onlinekurs är att du kan träna när och var o hur ofta  du vill.

Lena Carlsson, Jämjö

Min upplevelse av Postural Yoga har varit riktigt fantastisk.

Rebecca ger en sådan positiv energi på varje klass så man är alltid glad då man går därifrån. Jag har kört både på studion men också deltagit i dom online klasser som Rebecca har hållit i.

Jag upplever att min hållning har förbättrats och har även fått det sagt till mig. Jag tycker det är superbra med liveklasser då man får möjlighet att köra flera gånger i veckan och på så vis har jag märk att jag får bättre resultat än då jag bara körde 1 gång/vecka i studion.

Linda Lombardi, Örnsköldsvik
Läs fler referenser