Kom igång

Kom igång2019-01-07T21:44:37+00:00

Börja din resa

Som medlem får du tillgång till två nya klasser varje vecka.

Postural Yoga Soft

Tisdagar 20:30 – 21:15

Postural Yoga Flow

Torsdagar 20:30 – 21:15

Välj Postural Yoga Soft för en mjukare och mer stillsam träning eller Postural Yoga Flow för mer utmaning. Du kan också kombinera de två olika passen.

Soft & Flow

Postural Yoga Soft

Mjukt och stillsamt

Soft-passen sker i lugnt tempo. De består av lätta, skonsamma övningar med djup korrigerande verkan. Vi lägger extra fokus på bäcken och ländrygg.

Postural Yoga Soft Passar alla! Både dig med skador och värk och dig som vanligtvis tränar hårt och nu vill förbättra din hållning, prestation och återhämtning.

Postural Yoga Flow

Utmaning och flöde

I Flow-passen kombinerar vi de djupt korrigerande övningar vi utövar i Postural Yoga Soft med mer utmanande övningar.

Vi utgår från solhälsningen i flöde och du får en härlig mix av traditionell Yoga och Postural Terapi.

Det bästa ur två världar.

Vi avslutar alla pass med en avslappningsövning som stärker kroppens naturliga hållning.


En klass i veckan räcker långt!

Med Postural Yoga behövs det inte mer än ett pass i veckan för att känna snabb förbättring.

Tips: Är du ny? Börja med Postural Yoga Soft för att lära dig grunderna.

Som Plus- och VIP-medlem kan du se alla tidigare klasser i videoarkivetet, och spara dina favoriter.

Bli medlem

Inför Passet

Tycker du att det är svårt att hitta rätt i positionerna, andas och samtidigt följa med i vad som händer på skärmen? Då kommer du att älska övningsbanken
Här kan du inför varje klass testa på och lära dig de olika övningarna, så att det sedan går lättare att yoga live. Inför varje livesändning får du tips om vilka instruktionsvideos som är bra att kika på inför passet.

Var snäll mot dig själv. Från början är det svårt att följa med. Men ge inte upp, det blir enklare för varje gång.

Under passet

Du behöver:

Internetuppkoppling
Mobilt bredband eller Wi-Fi

Mobil, surfplatta eller dator
Placeras med fördel vid mattans framkant

Stol, skärp, kudde och vägg
Saker som redan finns hemma

Jag rekommenderar:

Två Yogablock
Till vissa övningar

Yogabälte
Enklare och smidigare

Yogamatta
Bättre grepp och skönare att ligga på

Tips: Köp detta yogakit för endast 199 kr!

Efter passet

Du kommer kunna uppleva en rad olika effekter av att träna Postural Yoga, så som: stoltare hållning, minskad smärta, ökad stabilitet, förbättrad rörlighet, “lätthetskänsla” och minskad stress.

Vilka effekter du upplever av Postural Yoga beror dock på vilka obalanser som du har i din kropp. Till en början kan effekten upplevas som kortvarig, men allt eftersom kommer effekten stanna kvar längre – för att till slut bli ditt nya normaltillstånd.  

Till en början kan du uppleva vissa “utrensningssymptom”, så som huvudvärk, trötthet och starka känslor. Det är fullt normalt, och det går över. Se till att dricka vatten efter varje pass.

Efter varje avslutad sändning sparas klassen i vårt videoarkiv. Som Plus- och VIP-medlem kan du spara och se dina favoriter i repris. Det gör din träning mer flexibel och individanpassad

Fördelar med att följa klasserna live


Synergieffekt

Det händer något magiskt när många runt om i Sverige – och världen – yogar samtidig. Tillsammans höjer vi den helande kraften och får tillgång till en djupare läkning.


Livechatt

Direkt efter varje liveklass kan du ställa frågor och diskutera med mig och de andra deltagare. Yoga live och delta i gemenskapen.


Få tid till dig själv

När disciplinen sviker är det bra med bestämda tider.  Du tjänar också tid på att inte behöva åka fram och tillbaka till en yogastudio.

Referens PLUS-medlem

Konceptet med livesända yogaklasser är perfekt. Det var superbra att kunna vara ute i stugan eller på annan ort och ändå få ta del av Rebeccas klasser. Det blev lättare att faktiskt göra yogan när jag visste att det sändes ett pass vid en viss tid än att göra mitt eget program själv. Dessutom var det bra att kunna titta på passet flera gånger eller göra det senare om jag missade något tillfälle. Ett fantastiskt bra koncept som jag hoppas kommer fortsätta.”

Emma Johansson, Örnsköldsvik
Fler referenser

Kontakta Oss

Vikingahöjden 1B
891 35 Örnsköldsvik

Mobile: 070-281 88 08

Web: www.posturalyoga.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Ok