Börja din resa

Två nya klasser varje vecka

Live eller när du vill i repris

Postural Yoga Soft

Tisdagar 20:30

Postural Yoga Flow

Torsdagar 20:30

Välj Postural Yoga Soft för en mjukare och mer stillsam träning eller Postural Yoga Flow för mer utmaning. Du kan också kombinera de två olika passen. Klassernas är 45 minuter långa som standard men kan variera mellan 20-50 min vissa klasser.

Bli medlem

(inga bindningstider)

Soft & Flow

Postural Yoga Soft

Mjukt och stillsamt

Soft-passen sker i lugnt tempo. De består av lätta, skonsamma övningar med djup korrigerande verkan med extra fokus på bäcken och ländrygg.

Postural Yoga Soft Passar alla! Både dig med skador och värk och dig som vanligtvis tränar hårt och nu vill förbättra din prestation och återhämtning.

Tips: Är du ny? Börja med Postural Yoga Soft för att lära dig grunderna.

Postural Yoga Flow

Utmaning och flöde

I Flow-passen kombinerar vi de djupt korrigerande övningar vi utövar i Postural Yoga Soft med mer utmanande övningar och yoga i flöde, solhälsningen.

I Postural Yoga Flow tar vi nästa steg och lär kroppen att samarbeta mellan de djupa hållningsmusklerna och de mer ytliga rörelsemusklerna.

Tempot passar de flesta, då fokus ligger på kvalitet och inte kvantitet.

Vi avslutar passen i en avslappningsövning som stärker kroppens naturliga hållning.

2 kameravinklar

Alla klasser sänds i två vinklar. Allt för att underlätta för dig som yogar online.

En klass i veckan räcker långt!

Känn förbättring med endast en klass i veckan!
Vill du ha snabbare resultat?
Yoga 2 pass i veckan – eller mer!

Tips: Är du ny? Börja med Postural Yoga Soft för att lära dig grunderna.

 Få tillgång till över 100 klasser och spara dina favoriter med PLUS- och VIP-abonnemanget. I videoarkivet kan du välja klass efter tid och fokusområde (axlar, knän, ländrygg etc.)

Bli medlem

(inga bindningstider)

Inför Passet

Tycker du att det är svårt att hitta rätt i positionerna, andas och samtidigt följa med i vad som händer på skärmen? Då kommer du att älska övningsbanken!

Här kan du i lugn och ro testa på och lära dig de olika övningarna, så att det sedan går lättare att yoga live. Inför varje livesändning får du även tips om vilka instruktionsvideos som är bra att kika på inför passet.

Var snäll mot dig själv. Från början är det svårt att följa med. Men ge inte upp, det blir enklare för varje gång.
Dessutom är det bra att det är mycket att tänka på, du är mer i nuet och tiden går fort. ;)

Under passet

Du behöver:

Internetuppkoppling
Mobilt bredband eller Wi-Fi

Mobil, surfplatta eller dator
Placeras med fördel vid mattans framkant

Stol, skärp, kudde och vägg
Saker som redan finns hemma

Jag rekommenderar:

Två yogablock
Till vissa övningar

Yogabälte
Enklare och smidigare

Yogamatta
Bättre grepp och skönare att ligga på

Tips: Köp matta, block och bälte i vår webbshop.

Efter passet

Du kommer kunna uppleva en rad olika effekter av att träna Postural Yoga, så som: stoltare hållning, minskad smärta, ökad stabilitet, förbättrad rörlighet, “lätthetskänsla” och minskad stress.

Vilka effekter du upplever av Postural Yoga beror dock på vilka obalanser som du har i din kropp. Till en början kan effekten upplevas som kortvarig, men allt eftersom kommer effekten stanna kvar längre – för att till slut bli ditt nya normaltillstånd.  

Till en början kan du uppleva vissa “utrensningssymptom”, så som huvudvärk, trötthet och starka känslor. Det är fullt normalt, och det går över. Se till att dricka vatten efter varje pass.

Efter varje avslutad sändning sparas klassen i vårt videoarkiv. Med Plus- och VIP-abonnemang kan du spara och se dina favoriter i repris. Det gör din träning mer flexibel och individanpassad.

Fördelar med att följa klasserna live


Synergieffekt

Det händer något magiskt när många runt om i Sverige – och världen – yogar samtidig. Tillsammans höjer vi den helande kraften och får tillgång till en djupare läkning.


Livechatt

Direkt efter varje liveklass kan du ställa frågor och diskutera med mig och de andra deltagare. Yoga live och delta i gemenskapen.


Få tid till dig själv

När disciplinen sviker är det bra med bestämda tider.  Du tjänar också tid på att inte behöva åka fram och tillbaka till en yogastudio.

Referens

Konceptet med livesända yogaklasser är perfekt. Det var superbra att kunna vara ute i stugan eller på annan ort och ändå få ta del av Rebeccas klasser. Det blev lättare att faktiskt göra yogan när jag visste att det sändes ett pass vid en viss tid än att göra mitt eget program själv. Dessutom var det bra att kunna titta på passet flera gånger eller göra det senare om jag missade något tillfälle. Ett fantastiskt bra koncept som jag hoppas kommer fortsätta.”

Emma Johansson, Örnsköldsvik
Fler referenser

Frågor och Svar

Vanligaste frågorna

Absolut, du har mycket att se fram emot! Postural Yoga består av lätta grundläggande övningarna som du kommer att lära dig relativt snabbt. Du kommer att få utföra klassiska yogaövningar varvat med posturala övningar. Eventuellt upplever du det som mycket från början. Men håll ut, det blir lättare att hänga med för varje pass och din kropp kommer tacka dig.

Är du 65+ eller student? Vi har student och 65+ rabatter, kontakta oss på info@posturalyoga.se för mer information.

Tips: Börja med Soft-klasserna om du aldrig testat förut eller om du har värk eller andra fysiska begränsningar.

Ja, softklasserna är specifikt anpassade för att så många som möjligt ska kunna vara med. Passen sker i lugnt tempo. Du kan antingen välja BAS-abonnemanget och följa Soft-klasserna live på tisdagar kl 20.30. Eller välja Plus- eller VIP-abonnemang, då kan du spara de pass som funkar bäst för just din kropp. Du skapar lätt ett bibliotek med just dina favoritpass som du kan se om och om igen.

Är du 65+? Vi har 65+ rabatter, kontakta oss på info@posturalyoga.se för mer information.

Postural Yoga Online är gruppträning med generellt balanserande övningar för att förbättra de vanligaste hållningsfelen.

Har du  lättare smärtproblematik rekommenderar jag att dig att du väljer VIP-abonnemanget för att få individanpassad hjälp (30 min/månad) parallellt med gruppträningen. Här får du hjälp och tips samt övningar som är specifika för just din hållning och de problem du besväras av just nu. Maila oss på info@posturalyoga.se för att ändra ditt medlemskap till VIP.

Har du svår smärtproblematik eller mycket fysiska begränsningar rekommenderar jag dig att boka en individanpassad tid online eller i Yogastudion i Örnsköldsvik. Baserat på din målsättning, problematik och hur mycket tid du vill lägga ner skapar jag ett skräddarsytt program som möter din kropps behov.

Några gånger/ år befinner jag mig även runt om i Sverige och behandlar. Kolla här när/om jag kommer till just din stad.

Ge inte upp! Testa hela månaden ut. Om du inte känner någon skillnad efter en månad rekommenderar jag dig att boka ett individanpassat träningsprogram till att starta med. Få övningar som är specifika för just din hållning och de problem du besväras av just nu. Baserat på din målsättning, problematik och hur mycket tid du vill lägga ner skapar jag ett skräddarsytt program som möter just dina och din kropps behov. Individanpassade program är ett bra komplement till att yoga online.

Boka individanpassad tid online eller i Yogastudion i Örnsköldsvik. Några gånger/ år befinner jag mig runt om i Sverige och behandlar. Kolla här när/om jag kommer till just din stad.

Till många övningar finns det instruktionsvideo. Kolla därför in övningsbanken, här ger jag dig noggrann beskrivning hur du utför övningarna på bästa sätt.

DU kan även starta första månaderna med VIP-abonnemanget och få personlig coaching. När du väl kommit igång och känner dig trygg med att yoga online kan du när som helst ändra ditt abonnemang till Bas eller Plus. Ändra abonnemang genom att maila oss på: info@posturalyoga.se,

Testa en månad (inga bindningstider), fortsätt yoga med mig om….

 1. Varje pass går överraskande fort & tiden bara flyger förbi
  Grattis du är i nuet, att vara i nuet ger din kropp bästa förutsättningen att läka, reparera och att hålla dig ung.😉
 1. Du sover bättre och har mer energi.
  Perfekt! Då har hållningsmusklerna börjat koppla på så att rörelsemusklerna kan slappna av och återhämta sig när du är i vila. Hållningsmusklerna ska balansera kroppen och hålla dig upprätt mot gravitationens tryck 24/h dygn, varje dag, hela livet ut.Om inte det sker måste andra mer energikrävande muskler kompensera, det tar mer energi och du blir kort och stel. Postural Yoga balanserar och kopplar på kroppens naturliga hållningssystem så att rörelsemusklerna, som tidigare fått kompensera, nu får vila och återhämtar sig när du sover och är stilla.
 1. Du känner dig naturligt mer upprätt och kan stå och sitta längre utan att få ont.
  Visste du att du inte ska behöva tänka på hållning? Tänker du ”sträck på dig” använder du fel muskler som kräver mer energi och belastar nacke, axlar och rygg betydligt mer. Hållningsmusklerna är inte viljestyrda utan ska komma naturligt, av sig själv utan att du tänker på det. Postural Yoga handlar alltså inte om vanliga ”hållnings-tips” utan ska ske av sig självt.
 1. Du känner dig mer flexibel, lättare och rörligare
  Hållningsmusklerna ska balansera din kropp inifrån och hålla din kropp upprätt mot gravitationens tryck med minsta möjliga belastning på kroppens leder.Om inte detta sker måste rörelsemusklerna kompensera vilket leder till korta och stela muskler som ökar belastningen på kroppens leder.Postural Yoga kopplar på de djupa hållningsmusklerna så att de mer ytliga rörelsemusklerna kan slappna av. Det gör att du naturligt känner dig mer flexibel, lättare och rörligare. 😉
 1. Du känner dig lugnare och mer stresstålig.
  Postural Yoga minska stressnivåerna och släpper på rädslor och trauman som tidigare har fått dig till att reagera på ”småsaker” istället för att agera utifrån dina högsta önskningar och intentioner. ;)  Fortsätt yoga!
 1. Du känner mer livslust och motivation till att röra på dig mer.
  Att känna sig smärtfri, lättare och smidigare gör att du blir gladare och får mer lust och motivation till allt annat du vill göra och prestera i livet.
 1. Du hittat en träningsform som faktiskt blir av & utan att du måste tvinga dig genom passet
  Amazing, det är svårt att hitta en träningsform där 45 minuter känns som 2o minuter och där du blir överraskad att passet redan är slut.
  Vanligtvis är det tvärt om, tankarna är allt som oftast på vad du ska göra sen och  hur lång tid det är kvar… Känner du igen dig?
 1. Andra börjar kommentera positiva förändringar.
  Du får höra kommentarer så som ”att du fått bättre hållning”, ”är gladare”, ”har mera tålamod”, ”är lugnare”, ”har mer lyster”, ”strålar mer” etc. :)

Teknik och medlemskapsfrågor

Ja, du kan när som helst välja att säga upp ditt abonnemang via mitt konto, längst upp till höger i menyn (knappen syns endast om du är inloggad). Posturalyoga.se bygger på abonnemang som automatiskt löper på tills du väljer att säga upp det. Det finns inga bindningstider utan du betalar/månad.

Säger du upp ditt abonnemang betalar du inget från och med nästkommande betalningsmånad. Du har självklart möjlighet att yoga hela betalningsmånaden ut. Du kan du lätt återaktivera ditt abonnemang genom mitt konto. Alla dina sparade favoritklasser kommer att finns kvar.

Du ändrar ditt abonnemang (BAS, PLUS, VIP) genom att maila oss på info@posturalyoga.se.

Jag älskar att sända live och de allra flesta klasser sker live. Några klasser/år kan vi komma att sända förinspelade klasser eller favoriter i repris. Detta kan vara vid tillfällen som: röda dagar, sjukdomar, resor, utbildningar eller vid tekniska problem. För dig blir det ingen skillnad, du ser alltid nya klasser precis som vanligt på utsatt livetid.

Lagen säger att om du tränar på arbetstid eller i en lokal som arbetet tillhandahåller så är det okej med onlineträning och du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Hör med din arbetsgivare vad som gäller för just ditt företag.

Du betalar antingen som vanligt via månads-, kvartals- eller årsbetalning och skriver sedan ut dina kvitton via mitt konto eller så kan du kontakta oss för att betala via Actiway eller faktura. Vi fakturerar företag halvårsvis eller årsvis.

Ja, som student får du plus-medlemskap för 149 kr/månad (ord.pris: 299 kr/månad).
Kontakta oss info@posturalyoga.se för att veta mer.

Du som är 65+ får plus-medlemskap för 149 kr/månad (ord.pris 299 kr/månad).

Kontakta oss info@posturalyoga.se för att veta mer.

Ja det kan du. Hör av er till oss för offert. Vi har flera olika lösningar för att det ska passa just ert företag och era anställda så bra som möjligt.

Jag åker runt i Sverige för utbildning, workshops, föreläsningar. Kontakta mig gärna för vidare information.

Läs mer här.