Börja din resa

Två nya klasser varje vecka

Live eller när du vill i repris

Postural Yoga Soft

Tisdagar 20:30

Postural Yoga Flow

Torsdagar 20:30

Välj Postural Yoga Soft för en mjukare och mer stillsam träning eller Postural Yoga Flow för mer utmaning. Du kan också kombinera de två olika passen.

Bli medlem

(inga bindningstider)

Soft & Flow

Postural Yoga Soft

Mjukt och stillsamt

Soft-passen sker i lugnt tempo. De består av lätta, skonsamma övningar med djup korrigerande verkan. Vi lägger extra fokus på bäcken och ländrygg.

Postural Yoga Soft Passar alla! Både dig med skador och värk och dig som vanligtvis tränar hårt och nu vill förbättra din hållning, prestation och återhämtning.

Postural Yoga Flow

Utmaning och flöde

I Flow-passen kombinerar vi de djupt korrigerande övningar vi utövar i Postural Yoga Soft med mer utmanande övningar.

Vi utgår från solhälsningen i flöde och du får en härlig mix av traditionell Yoga och Postural Terapi.

Det bästa ur två världar.

Vi avslutar alla pass med en avslappningsövning som stärker kroppens naturliga hållning.

En klass i veckan räcker långt!

Med Postural Yoga behövs det inte mer än ett pass i veckan för att känna snabb förbättring.

Tips: Är du ny? Börja med Postural Yoga Soft för att lära dig grunderna.

Med Plus- och VIP-abonnemang kan du se alla tidigare klasser i videoarkivetet och spara dina favoriter.

Bli medlem

(inga bindningstider)

Inför Passet

Tycker du att det är svårt att hitta rätt i positionerna, andas och samtidigt följa med i vad som händer på skärmen? Då kommer du att älska övningsbanken

Här kan du inför varje klass testa på och lära dig de olika övningarna, så att det sedan går lättare att yoga live. Inför varje livesändning får du tips om vilka instruktionsvideos som är bra att kika på inför passet.

Var snäll mot dig själv. Från början är det svårt att följa med. Men ge inte upp, det blir enklare för varje gång.

Under passet

Du behöver:

Internetuppkoppling
Mobilt bredband eller Wi-Fi

Mobil, surfplatta eller dator
Placeras med fördel vid mattans framkant

Stol, skärp, kudde och vägg
Saker som redan finns hemma

Jag rekommenderar:

Två Yogablock
Till vissa övningar

Yogabälte
Enklare och smidigare

Yogamatta
Bättre grepp och skönare att ligga på

Tips: Köp ett yogakit för endast 199 kr!

Klasserna sänds i två vinklar. Allt för att underlätta för dig som yogar online.

Efter passet

Du kommer kunna uppleva en rad olika effekter av att träna Postural Yoga, så som: stoltare hållning, minskad smärta, ökad stabilitet, förbättrad rörlighet, “lätthetskänsla” och minskad stress.

Vilka effekter du upplever av Postural Yoga beror dock på vilka obalanser som du har i din kropp. Till en början kan effekten upplevas som kortvarig, men allt eftersom kommer effekten stanna kvar längre – för att till slut bli ditt nya normaltillstånd.  

Till en början kan du uppleva vissa “utrensningssymptom”, så som huvudvärk, trötthet och starka känslor. Det är fullt normalt, och det går över. Se till att dricka vatten efter varje pass.

Efter varje avslutad sändning sparas klassen i vårt videoarkiv. Med Plus- och VIP-abonnemang kan du spara och se dina favoriter i repris. Det gör din träning mer flexibel och individanpassad

Fördelar med att följa klasserna live


Synergieffekt

Det händer något magiskt när många runt om i Sverige – och världen – yogar samtidig. Tillsammans höjer vi den helande kraften och får tillgång till en djupare läkning.


Livechatt

Direkt efter varje liveklass kan du ställa frågor och diskutera med mig och de andra deltagare. Yoga live och delta i gemenskapen.


Få tid till dig själv

När disciplinen sviker är det bra med bestämda tider.  Du tjänar också tid på att inte behöva åka fram och tillbaka till en yogastudio.

Referens

Konceptet med livesända yogaklasser är perfekt. Det var superbra att kunna vara ute i stugan eller på annan ort och ändå få ta del av Rebeccas klasser. Det blev lättare att faktiskt göra yogan när jag visste att det sändes ett pass vid en viss tid än att göra mitt eget program själv. Dessutom var det bra att kunna titta på passet flera gånger eller göra det senare om jag missade något tillfälle. Ett fantastiskt bra koncept som jag hoppas kommer fortsätta.”

Emma Johansson, Örnsköldsvik
Fler referenser

Vanligaste frågorna

Kan jag vara med om jag aldrig yogat förut?

Absolut, du har mycket att se fram emot! Postural Yoga består av lätta grundläggande övningarna som du kommer att lära dig relativt snabbt. Du kommer att få utföra klassiska yogaövningar varvat med posturala övningar. Eventuellt upplever du det som mycket från början. Men håll ut, det blir lättare att hänga med för varje pass och din kropp kommer tacka dig.

Är du 65+ eller student? Vi har student och 65+ rabatter, kontakta oss på info@posturalyoga.se för mer information.

Ett tips är att börja med Soft-klasserna om du aldrig testat förut eller om du har värk eller andra fysiska begränsningar.


Flow-passen är för svåra för mig. Kan jag yoga online ändå?

Ja, softklasserna är specifikt anpassade för att så många som möjligt ska kunna vara med. Passen sker i lugnt tempo. Du kan antingen välja BAS-abonnemanget och följa Soft-klasserna live på tisdagar kl 20.30. Eller välja Plus- eller VIP-abonnemang, då kan du spara de pass som funkar bäst för just din kropp. Du skapar lätt ett bibliotek med just dina favoritpass som du kan se om och om igen.

Är du 65+? Vi har 65+ rabatter, kontakta oss på info@posturalyoga.se för mer information.


Jag har många skador kan jag vara med på Postural Yoga online?

Postural Yoga Online är gruppträning med generellt balanserande övningar för att förbättra de vanligaste hållningsfelen.

Har du svår smärtproblematik rekommenderar jag att dig att du väljer VIP-abonnemanget för att få individanpassad hjälp parallellt med gruppträningen.

Ett annat alternativ är att boka ett individanpassat träningsprogram:

Här får du övningar som är specifika för just din hållning och de problem du besväras av just nu. Baserat på din målsättning, problematik och hur mycket tid du vill lägga ner skapar jag ett skräddarsytt program som möter just dina och din kropps behov. Över tid kan du gå över till att yoga online. Du kan även beställa en personlig yogavideo som jag spelar in utifrån ditt individanpassade program.

Boka individanpassad tid online eller i Yogastudion i Örnsköldsvik.
Några gånger/ år befinner jag mig runt om i Sverige och behandlar. Kolla här när/om jag kommer till just din stad.


Jag har testat två pass och känner ingen skillnad.

Ge inte upp! Testa hela månaden ut. Om du inte känner någon skillnad efter en månad rekommenderar jag dig att boka ett individanpassat träningsprogram till att starta med. Få övningar som är specifika för just din hållning och de problem du besväras av just nu. Baserat på din målsättning, problematik och hur mycket tid du vill lägga ner skapar jag ett skräddarsytt program som möter just dina och din kropps behov. Individanpassade program är ett bra komplement till att yoga online.

Boka individanpassad tid online eller i Yogastudion i Örnsköldsvik. Några gånger/ år befinner jag mig runt om i Sverige och behandlar. Kolla här när/om jag kommer till just din stad.


Jag är osäker om jag gör övningarna rätt

Till många övningar finns det instruktionsvideo. Kolla därför in övningsbanken, här ger jag dig noggrann beskrivning hur du utför övningarna på bästa sätt.

DU kan även starta första månaderna med VIP-abonnemanget och få personlig coaching. När du väl kommit igång och känner dig trygg med att yoga online kan du när som helst ändra ditt abonnemang till Bas eller Plus.

Teknik och medlemskapsfrågor

Kan jag när som helst säga upp mitt abonnemang?

Ja, du kan när som helst välja att säga upp ditt abonnemang via mitt konto, längst upp till höger i menyn (knappen syns endast om du är inloggad). Posturalyoga.se bygger på abonnemang som automatiskt löper på tills du väljer att säga upp det. Det finns inga bindningstider utan du betalar/månad.

Säger du upp ditt abonnemang betalar du inget från och med nästkommande betalningsmånad. Du har självklart möjlighet att yoga hela betalningsmånaden ut. Du kan du lätt återaktivera ditt abonnemang genom mitt konto. Alla dina sparade favoritklasser kommer att finns kvar.


Hur ändrar jag abonnemang?

Du ändrar ditt abonnemang (BAS, PLUS, VIP) genom att maila oss på info@posturalyoga.se.


Sänder du alla klasser live året om? Även på röda dagar?

Jag älskar att sända live och de allra flesta klasser sker live. Några klasser/år kan vi komma att sända förinspelade klasser. Detta kan vara vid tillfällen som: röda dagar, sjukdomar, resor, utbildningar eller vid tekniska problem. För dig blir det ingen skillnad, du ser alltid nya klasser precis som vanligt på utsatt livetid.


Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag för att yoga online?

Ja det kan du. Antingen betalar du som vanligt via månadsbetalning och skriver ut dina kvitton via mitt konto eller så kan du kontakta oss för att betala via faktura. Vi fakturerar företag halvårsvis. Vi är även anknutna till Actiway.


Har ni studentrabatter?

Ja, som student får du plus-medlemskap för 149 kr/månad (ord.pris: 299 kr/månad).
Kontakta oss info@posturalyoga.se för att veta mer.


Har ni pensionärs-rabatter?

Du som är 65+ får plus-medlemskap för 149 kr/månad (ord.pris 299 kr/månad).

Kontakta oss info@posturalyoga.se för att veta mer.


Har ni rabatt för småbarnsföräldrar?

Vi har rabatter via babycard.se. Se vår sida på babycard.se för aktuella rabatter.

Babycard är som Mecenat fast för föräldrar, det är gratis och du får massa rabatter.


Kan jag erbjuda Postural Yoga online till mina anställda?

Ja det kan du. Hör av er till oss för offert. Vi har flera olika lösningar för att det ska passa just ert företag och era anställda så bra som möjligt.


Kan jag anlita dig att komma till mitt företag och hålla workshop/föreläsning?

Jag åker runt i Sverige för utbildning, workshops, föreläsningar. Kontakta mig gärna för vidare information.