Malin

Brunflo

Jag har haft problem/ont i ryggen och fötterna/fotlederna under lång tid och har testat flera olika sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och även massor med massage.  Det hjälpte absolut för stunden men återgick ganska snabbt till hur det var innan.
Efter bara ett onlinepass med Rebecca vaknade jag utan kramp i ryggen, för första gången på länge! Nu efter bara några månaders träning har jag inte längre ont i vare sig rygg eller fötter. Rekommenderar starkt den här träningen till alla.

Tomas Norén

Örnsköldsvik

Jag har under många år gått på både Postural Yoga och behandling hos Rebecca. Gillar verkligen konceptet med liveyoga då jag i mitt jobb reser mycket och har svårt att delta på plats många gånger. Sedan märker jag stor skillnad i kroppen när jag får in ett extra pass hemma mellan lektionerna på plats. Det är mycket lättare att ha live-pass på utsatt tid då det svajar med disciplinen ibland. Passen har gett mig mycket bättre rörlighet och stort fokus på hållning och hur man går och står i vardagen. Man får som ett nytt tankesätt. Kan varmt rekommendera Postural Yoga till alla, dock bör man ge det några gånger för att verkligen känna vilken skillnad det gör.

Karolina Lundin

Umeå

Liveyoga har för mig varit ett jättebra alternativ då jag bor på landet & har 6 mil till närmsta yogakurs. Superbra då man kan se det när det passar en själv & jätte bra med Rebecca som instruktör, tydligt & lätt att förstå & höra via nätet. Ju mer man gör sin yoga ju smidigare blir kroppen, för mig som har en nackskada så är det en av dom två träningar som funkar för mig & jag kan själv välja bort de ställningar som inte passa just min kropp & då välja en vilande ställning om det skulle bli för påfrestande. Super bra med liveyoga! Ser fram emot att fortsätta.

Emelie Persson

Bergom

Efter bara 3 pass med Postural Yoga Online så kände jag stor skillnad på min hållning och att fötterna pekade framåt. Detta koncept passade mig väldigt bra då jag jobbar väldigt oregelbundna tider och kunde därför själv bestämma när jag skulle köra mitt pass men ändå med hjälp av en instruktör. Känslan var ungefär samma som att gå på ett riktigt grupp-pass. Rekommenderar verkligen detta!

Marie Lindgren

Örnsköldsvik

Jag tycker att postural yoga live har varit helt suveränt för mig och jag har äntligen kommit igång med att träna. Eftersom man själv kan anpassa tiderna för träningen blir det ingen stress för att man ska hinna iväg. Ibland är tiden knapp som småbarnsförälder och heltidsarbetande. För en tid sedan fick jag utmattningssyndrom och hade väldiga besvär med värk i nacke och rygg. Sedan jag började träna postural yoga är värken borta. Rebecca är en otroligt duktig och informativ ledare av livekursen så det är inga problem att hänga med fast man inte fysiskt är med i träningslokalen. Postural yoga live rekommenderas verkligen.

Malin

Östersund

Helt otroligt vad effektiv träning det är, känner redan efter bara igår och idag att det släpper mer och mer i höger axel/skuldra!

Är så otroligt tacksam över att du höll i föreläsningen i Östersund, annars hade jag nog aldrig hittat hit

Rebecka Eriksson

Örnsköldsvik

Postural yoga har gett mig så mycket på flera olika sätt. Mitt stillasittande i vardagen framför skolbänken känns kompenserat och min löpning har förbättrats betydligt. Min förbättrade hållning har gjort andningen och syresättningen lättare och jag slipper idag bl.a. kramp och trötthet då jag springer. Innan jag började med postural yoga tyckte jag om att löpträna, nu älskar jag det!

Att följa en liveklass, där jag dessutom kan se klasserna igen, har gjort att jag yogar betydligt mer. Det är lättsamt att bara rulla ut mattan hemma framför tv:n, antingen under klassens rätta tid eller då det passar mig. Rebecca är tydlig och det är aldrig några problem att hänga med i klassen och dem olika positionerna. Hon är inspirerande och gör det väldigt roligt och motiverat att utföra postural yoga.

Emma Johansson

Örnsköldsvik

Konceptet med livesända yogaklasser är perfekt. Det var superbra att kunna vara ute i stugan eller på annan ort och ändå få ta del av Rebeccas klasser. Det blev lättare att faktiskt göra yogan när jag visste att det sändes ett pass vid en viss tid än att göra mitt eget program själv. Dessutom var det bra att kunna titta på passet flera gånger eller göra det senare om jag missade något tillfälle. Ett fantastiskt bra koncept som jag hoppas kommer fortsätta.

Lena Lundblad

Örnsköldsvik

Efter att jag gått Postural Yoga kurs hos Rebecca kändes det viktigt för mig att få fortsatt ledarledd klass.
Då jag fick möjlighet att fortsätta hemifrån med Postural Yoga Live har det betytt jättemycket, att med några knapptryck ha guidad klass i vardagsrummet. :) Jag har dessutom möjlighet att om inte livetiden passar, anpassa klassen efter min lediga timme under dagen.

Lena Carlsson

Jämtö

Har tidigare testat postural träning efter ett tidningsurklipp. Blev nyfiken på posturala yoga.
Här fysiska jobb och har behövt gått oftare o oftare till kiropraktor. Vill hitta mer naturliga former att bibehålla min rörlighet. Har tränat Pilates o yoga i många år. Utbildade mig i Ortobionomi, en osteopatisk behandlingsteknik.
Tycker jag snabbt har fått mina axlar bakåt med postural yoga. Hoppas att jag även ska bli mjukare i bröstrygg och bäcken. Fördelen med onlinekurs är att du kan träna när och var o hur ofta  du vill.

Åsa Andersson

Östersund

Rebecca är mycket kunnig och ger tydliga instruktioner. Hon svarar dessutom på frågor i anslutning till liveklasserna. Efter bara några pass med postural yoga har jag märkbart bättre rörlighet i höfterna och är allmänt smidigare. Jag rekommenderar varmt Rebeccas liveklasser!

Catrin Andersson

Gottne

Tog kontakt med Rebecca för att få hjälp med smärtan i min ena höft och en allmänt stel kroppshållning. Rebecca gav mig ett individualiserat träningsprogram och jag kunde känna skillnad redan efter några veckor, jag kan nu löpa smärtfritt och min hållning är både rakare och mjukare.

Jag rekommenderar att boka tid hos Rebecca.

Linda Lombardi

Örnsköldsvik

Min upplevelse av Postural Yoga har varit riktigt fantastisk. Rebecca ger en sådan positiv energi på varje klass så man är alltid glad då man går därifrån. Jag har kört både på studion men också deltagit i dom online klasser som Rebecca har hållit i. Jag upplever att min hållning har förbättrats och har även fått det sagt tilll mig. Jag tycker det är superbra med liveklasser då man får möjlighet att köra flera gånger i veckan och på så vis har jag märk att jag får bättre resultat än då jag bara körde 1 gång/vecka i studion.